VINADA – Non alcoholische wijn

VINADA is in 2018 opgericht door Jessica van Spaendonck. Zij ontwikkelde deze Spaanse alcoholvrije wijnen in Sparkling Gold & Rosé in eerste instantie uit eigenbelang: ze hield ontzettend van wijn, maar vanwege gezondheidsredenen werd dit in sommige gevallen afgeraden. Zij ontdekte dat er geen écht lekkere alcoholvrije wijnen verkrijgbaar waren en besloot zelf voor een alternatief te zorgen. Haar product is dan ook geen concurrentie voor de wijnmarkt, maar een aanvulling zodat iedereen kan genieten. Dankzij de VINADA Sparkling wijnen uit La Mancha kan iedereen op ieder moment van de dag genieten van een glas mousserend in de varianten wit en rosé. Niet alleen zijn de ‘nadelige’ effecten van alcohol verleden tijd, het is ideaal wanneer iemand om wat voor reden dan ook geen alcohol kan of wil drinken.

Lekkere smaak | caloriearm | hoge kwaliteit
VINADA maakt van alcoholvrij een bewuste beleving. Het is een alternatief waar smaak, kwaliteit en beleving behouden blijven. Naast geen alcohol, bevat VINADA ook weinig calorieën, slechts 23 kcal per 100 ml. Op deze manier probeert VINADA een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke bewustwording omtrent alcohol en gezondheid.

Sparkling Gold & Rosé Piccolo
De wijnen van VINADA worden met zorg geproduceerd op dezelfde wijze als 'gewone wijn', maar worden vlak voor het bottelen gedealcoholiseerd door middel van vacuümextractie. Dit gebeurt bij een lage temperatuur waardoor de smaak en frisheid optimaal blijft. De Sparkling Gold is gemaakt van de airén druif en ideaal om gekoeld te drinken. De verfrissende Sparkling Rosé bevat fijne bubbels en is gemaakt van de tempranillo druif. Beide mousserende wijnen hebben een lekkere smaak en verkrijgbaar in piccolo formaat (200 ml.) waar zo’n 1,5 á 2 wijnglazen uit te halen zijn.

VINADA – Non alcoholische wijn