MISSIE

Als zelfstandig importeur en distributeur van wijnen en dranken in Nederland willen we, met een gepassioneerd team, een kwalitatief assortiment en een commerciële drive, ondernemers adviseren en inspireren om gezamenlijk een optimaal resultaat te bereiken.

Betrokkenheid

Wij denken in kansen en staan nooit stil. Als daadkrachtige & vooruitstrevende ondernemers zitten we dicht op de markt en zijn we betrokken bij onze partners en relaties. Samen streven we naar een langdurige samenwerking waar we bouwen aan een optimaal resultaat.

Plezier & passie

Onze passie voor lekker eten & drinken zit in ons bloed en het is een feest om te werken met zulke mooie producten. Ons doel is om onze passie te delen; of het nu via wijntrainingen, proeverijen of events is, wij selecteren de perfecte producten en activaties om onze klanten te adviseren en inspireren.

Eigen import (van wijnboer naar klant)

Ons exclusieve assortiment is met zorg samengesteld. Ons team selecteert de mooiste, lekkerste en leukste dranken rechtstreeks bij de producenten. We werken nauw samen met onze internationale partners en bouwen samen aan sterke drank merken.