Digitale proeverijen

Digitale proeverijen: Proef onze wijnen en bieren op afstand

Het laten proeven en vertellen over onze schitterende wijnen en bieren is één van de leukste dingen van ons werk. Helaas door het Corona-virus kunnen we geen proeverijen, masterclasses en evenementen organiseren. Maar! Dat betekent niet dat we jullie niet kunnen inspireren. Onze partners hebben leuke video’s opgenomen waarin ze alles vertellen over hun producten. Laagdrempelig en persoonlijk maar dan wel op afstand. Dus haal die wijnen en bieren in huis en bekijk hier de video’s.

Birra Baladin Bierproeverij

Export Manager Alvise Lunardi en eigenaar Teo Musso, die dit keer de cameraman is, vertellen je alles over Birra Baladin. Van de oorsprong van het merk tot alle feiten en weetjes van de bieren. Dus pak je Baladin bier erbij en proef mee!

The story of Baladin

Tasting Isaac & Nora

Tasting Nazionale & Lëon

Tasting Xyauyù intro & Xyauyù Oro

Tasting Xyauyù specials

Nino Negri

Onze parel uit Lombardije. Nino Negri is een perfecte combinatie van traditie en technologie waarbij de oogst uitsluitend geschiedt met de hand op de steile bergen. Wijnmaker Danilo Drocco vertelt je alles over Nino Negri en de wijnen. Dus maak die fles open en proef “samen” met de wijnmaker.

Danilo Drocco

Sfursat 5 Stelle Valtellina DOCG

Sassorosso Grumello Valtellina Superior

Mazer Valtellina Superior DOCG

Le Tense Sassella Valtellina Superiore

Ca' Brione Bianco Alpi Retiche